De gemeente Land van Cuijk is bezig om grotere projecten voor de openbare ruimte in kaart te brengen. Deze projecten worden de komende jarengepland en begroot in de zogenaamd WIU (Werk In Uitvoering) lijst. Medio januari dit jaar hebben we als Dorpsvereniging onze verzoeken voor de WIU-lijst ingeleverd. Dat waren liefst 22 verzoeken!
In mei hebben we hierop een reactie ontvangen, nadat de gemeente onze wenslijst had beoordeeld. We zijn er trots op dat van de 22 verbeterplannen geen enkel verzoek of verbeterpunt is afgewezen! Van 14 verzoeken is aangegeven dat deze al worden uitgevoerd, of in de planning zitten; van 8 verzoeken is er nog nadere afstemming nodig tussen de gemeente en onze Dorpsvereniging met eventuele wijkbewoners. Een overzicht van onze wensenlijst en de reactie van de gemeente Land van Cuijk vind je hier.

Deze PDF is misschien lastig te lezen. Gebruik de full screen knop voor het beste zicht. Je kunt ‘m hier ook downloaden.

Mocht jijzelf ook nog verbeterpunten of verzoeken hebben voor de openbare ruimte: neem dan gerust contact met ons bestuur op. We zullen deze verzoeken dan meenemen met de volgende WIU ronde in 2024. Actuele problemen, zoals een kapotte straatlantaarn, of een acuut
(verkeers)onveilige situatie door bijvoorbeeld een calamiteit, kun je altijd zelf melden bij
gemeentelandvancuijk.nl/melding-over-de-buitenruimte . Mocht dit niet lukken, neem dan ook contact met ons bestuur op: dan helpen we je natuurlijk met de melding.