Agenda

 • 21 oktober vergadering KBO

  21 oktober vergadering KBO

  Sinds 19 november zijn de maatregelen door het kabinet weer iets versoepeld. Dit betekent dat dorpshuizen weer open mogen. Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen kunnen er in ‘t Dorpshuus maximaal 20 personen. Er mogen alleen geen consumpties geserveerd worden. Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

     lees verder »
 • 22 oktober puberactiviteit

  22 oktober puberactiviteit

  Op vrijdag 22 oktober vindt de activiteit voor Lekerse pubers plaats. Het wordt een bezoek aan Toverland in Sevenum waar het Halloween thema is opgetuigd.

     lees verder »
 • 30 oktober – inzameling oud papier/oud ijzer

  30 oktober – inzameling oud papier/oud ijzer

  Zaterdagochtend 30 oktober kunt u oud papier en oud ijzer weer kwijt op de Stippent tot 12.00 uur.

     lees verder »
 • 31 oktober grafzegening

  31 oktober grafzegening

  Op zondagmiddag 31 oktober om 14.00 uur zal op de Lekerse begraafplaats de grafzegening plaatsvinden. We hopen dat iedereen eraan wil meehelpen om voor Allerzielen de graven netjes te maken. Ons kerkhof ziet er het hele jaar door verzorgd uit, maar rond Allerzielen is het gewoon een plaatje! Heel hartelijk dank aan Henk en de […]

     lees verder »
 • 27 november – inzameling oud papier/oud ijzer

  27 november – inzameling oud papier/oud ijzer

  Zaterdagochtend 27 november kun je oud papier en oud ijzer weer kwijt op de Stippent tot 12.00 uur.

     lees verder »
 • 18 december – lichtjesoptocht

  18 december – lichtjesoptocht

  Een nieuw initiatief rond de kersttijd: een wandeling van het Hanenspoor tot de kerststal op de Brink. Onderweg word je verrast door zang, theater en dans waarbij het kerstverhaal tot Ieven komt. De organisatie zoekt nog spelers (mail naar lichtjestochtsintanthonis@gmail.com) en glazen potjes (inzamelpunt Hoenderstraat 11, Ledeacker). Meer informatie: facebook.com/Lichtjestocht.

     lees verder »
 • 2 juli 2022 – ’t Leker Live! Dorpsfeest

  2 juli 2022 – ’t Leker Live! Dorpsfeest

  Save the date: 3 juli 2021 - Reden voor een feestje! Waarom? Omdat 't Dorpshuus al 10 jaar bestaat. Omdat het mooie kerk- en schoolplein zo mooi zijn opgeleverd. Hou deze datum alvast vrij in je agenda! Kijk hier op de leker-live.com website.

     lees verder »