Hallo feestgangers van Ledeacker en ver daarbuiten! Het is tijd om je dansschoenen te poetsen, je stembanden te smeren en jezelf klaar te maken voor een avond vol onvergetelijk vertier, want op 22 juni komt het kerkplein in Ledeacker weer tot leven met het legendarische festival ’t Leker Live!

Na het overweldigende succes in 2022 kunnen we simpelweg niet wachten om opnieuw samen te komen en te genieten van de unieke sfeer die alleen ’t Leker Live kan bieden. Dus pak je agenda erbij, zet een vetgedrukte cirkel om 22 juni en maak je klaar voor een avond vol muziek, plezier en onvergetelijke momenten.

Het kerkplein in Ledeacker zal weer bruisen van energie terwijl we ons laten meevoeren op de beats van DJ Piet Stuufklei, die ons opnieuw zal betoveren met zijn unieke mix van hits en klassiekers. En als dat nog niet genoeg is, kunnen we ons ook verheugen op de opzwepende klanken van de feestband Fantix, die ’t Leker zal laten schudden met een aanstekelijke performance.
Maar laten we ook DJ Dre-Z niet vergeten, die zijn onmiskenbare stempel zal drukken op deze onvergetelijke avond. Met zijn kenmerkende stijl en charisma zal hij voor ritme en beats zorgen die niemand stil kunnen laten staan.

Dus Ledeacker en omgeving, samen gaan we het kerkplein opnieuw laten bruisen van energie en levensvreugde tijdens ’t Leker Live op 22 juni! Verzamel je vrienden, familie en buren, koop snel je tickets en maak je klaar voor een avond die je nog lang zal bijblijven. Dit mag je niet missen! Tot dan!

Koop je tickets op www.leker-live.nl; daar vind je ook meer informatie.