De opening van het vernieuwde dorpshuis in Ledeacker was een uitbundige viering in drievoud op 3, 4 en 5 november. Met dank aan de vele vrijwilligers en de verenigingen die aan het programma hebben meegewerkt. Bekijk de video en heel veel foto’s hier.

Vrijdagavond 3 november

Op vrijdagavond vond een doelgroep-gericht avondje plaats voor onze jeugd en hun vrienden tot 18 jaar. Met muziek, leuke spellen en een loterij werd het een chill avondje, temeer daar drinks & bytes gratis waren. Klik hier voor de foto’s.

Zaterdag 4 november

Op zaterdag 4 november werd om 20:00 het Dorpshuus officieel geopend. Vaste gebruikers, verenigingen en alle bedrijven en vrijwilligers die hebben meegeholpen waren uitgenodigd bij de officiële handelingen door gebiedswethouder Willy Henriks-Van Haren en het bestuur van Dorpsvereniging ‘t Leker. Met deze opening was het mogelijk alle vernieuwde ruimten van het dorpshuis te bezichtigen, en de mooie verenigingen en gebruikers te ontmoeten die van ons dorpshuis gebruik maken.
Vanaf 21:00 uur werd het ‘stuuven’! iedereen was welkom voor de feestavond. DJ Piet Stuufklei zorgde voor een gezellig en mooi muziekje op deze avond die officieel tot 1 uur duurde. Klik hier voor de foto’s.

Zondag 5 november

Op zondag 5 november werd er van 11:00 tot 14:00 uur een gezellige gratis dorpsbrunch georganiseerd voor de inwoners uit Ledeacker. Lek(k)er samen gezellig aan de koffie, broodjes, een knakworst en veel belegopties erbij. Klik hier voor de foto’s.